Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un bistrițean și-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuțit, apoi s-a spânzurat

0 39

crima_adrian cotu

Incident șocant comis de un bistrițean stabilit în Spania, într-o localitate de lângă Madrid. Tânărul și-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuțit și apoi s-a spânzurat.

Adrian Cotu, în vârstă de 29 de ani, din Năsăud, a comis un gest oribil din gelozie. Tânărul şi-a măcelărit iubita, şi ea tot din Bistriţa Năsăud din comuna Rebrișoara, cu un cuţit de bucătărie, iar după ce a văzut-o moartă s-a spânzurat.

Crima a avut loc în localitatea Arganda del Rei miercuri noaptea şi a îngrozit localnicii, dar şi pe oamenii legii care au fost alertaţi de o cunoştinţă de-a celor doi.

Cu câteva zile înainte, Adrian Cotu a scris pe Facebook un mesaj care, privit după comiterea crimei, pare să prevestească tragedia: „Par o persoană calmă, dar în mintea mea te-am omorât de trei ori”.

Fata ucisă avea 25 de ani şi se mutase în Spania în urmă cu trei ani, împreună cu Adrian Cotu. La scurt timp, tânărul a devenit violent, astfel că fata a decis să se despartă de el. Bolnav de gelozie, bărbatul a plănuit să o ucidă, fapt demonstrat şi de mesajul pe care îl scrisese pe Facebook.

FOTO: libertatea.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More