Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un clujean a fost găsit mort în propria curte cu un pistol lângă el

1 74

Descoperire macabră în localitatea clujeană Livada. Un localnic și-a găsit vecinul mort în curte, cu un pistol alături. Bărbatul fusese dat dispărut de două săptămâni, de când nimeni nu mai știa nimic de el.

Potrivit vecinilor, Sorin Roșu încercase și în trecut să se sinucidă și presupun că și acum a recurs la un asemenea gest, doar că de data aceasta și-a dus planul până la capăt.

În urmă cu două săptămâni, bărbatul în vârstă de 40 de ani și-a anunțat tatăl că îl va vizita la stâna la care lucrează, dar n-a mai ajuns, aceasta fiind ultima oară când a mai dat un semn de viață.

De atunci, cunoscuții, rudele, vecinii și colegii de serviciu, împreună cu polițiștii l-au căutat în permanență, dispariția acestuia fiind anunțată și  de Secţia 9 Poliţie Rurală Turda . Sâmbătă dimineața, un vecin l-a găsit mort în curtea casei.

Poliția continuă cercetările în acest caz pentru a stabili ce s-a întâmplat. Deocamdată nu s-a stabilit nici cauza decesului, dar nici dacă a fost vorba despre sinucidere sau crimă.

ACTUALIZARE: Conform primelor cercetări, bărbatul a fost împușcat în cap cu un pistol de calibrul 9 mm. Anchetatorii iau în calcul atât varianta sinuciderii, cât și un eventual omor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More