Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un clujean acuzat că și-a fotografiat buletinul de vot. S-a făcut plângere la poliție

0 56

B.E.C interzice telefoanele mobile în cabina de vot

Președinta unei secții de votare din cartierul clujean Gheorgheni a făcut plângere la poliție după ce un alegător și-a fotografiat buletinul de vot în cabină.

”Domnul respectiv a intrat în secţie, i s-a dat buletinul de vot, avea telefonul pregătit pentru înregistrare sau pentru fotografiere, iar după ce a intrat în cabină s-a auzit cum s-a declanşat aparatul foto. Când a ieşit din cabină şi i s-a spus să arate telefonul, domnul a devenit recalcitrant, a început să jignească membrii secţiei de votare şi a refuzat să arate telefonul spunând că are chestii personale. Apoi a şters poza din telefon şi dintr-o dată nu mai avea chestii personale, ne-a arătat telefonul. Preşedintele secţiei de votare a anunţat poliţistul care are în subordine secţia noastră, apoi a sunat la BEJ” a declarat pentru Vocea Transilvaniei unul dintre membrii comisiei.

Poliția a intervenit la fața locului, însă nu a mai avut ce face, deoarece alegătorul nu avea fotografia incriminată în memoria telefonului.

”A fost făcută o sesizare de către președintele unei secții de votare, care susține că un cetățean și-a fotografiat buletinul de vot. În urma verificărilor făcute de către polițiști, sesizarea nu s-a confirmat”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

 

Someșeanul.ro vă ține la curent pe parcursul întregii zile cu informații despre procesul electoral, știri din județele Cluj, Bistrița-Năsăud, Maramureș și Sălaj, dar și de la nivel național, precum și știri despre eventualele evenimente deosebite legate de alegeri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More