Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un clujean acuzat că și-a fotografiat buletinul de vot. S-a făcut plângere la poliție

0 24

B.E.C interzice telefoanele mobile în cabina de vot

Președinta unei secții de votare din cartierul clujean Gheorgheni a făcut plângere la poliție după ce un alegător și-a fotografiat buletinul de vot în cabină.

”Domnul respectiv a intrat în secţie, i s-a dat buletinul de vot, avea telefonul pregătit pentru înregistrare sau pentru fotografiere, iar după ce a intrat în cabină s-a auzit cum s-a declanşat aparatul foto. Când a ieşit din cabină şi i s-a spus să arate telefonul, domnul a devenit recalcitrant, a început să jignească membrii secţiei de votare şi a refuzat să arate telefonul spunând că are chestii personale. Apoi a şters poza din telefon şi dintr-o dată nu mai avea chestii personale, ne-a arătat telefonul. Preşedintele secţiei de votare a anunţat poliţistul care are în subordine secţia noastră, apoi a sunat la BEJ” a declarat pentru Vocea Transilvaniei unul dintre membrii comisiei.

Poliția a intervenit la fața locului, însă nu a mai avut ce face, deoarece alegătorul nu avea fotografia incriminată în memoria telefonului.

”A fost făcută o sesizare de către președintele unei secții de votare, care susține că un cetățean și-a fotografiat buletinul de vot. În urma verificărilor făcute de către polițiști, sesizarea nu s-a confirmat”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

 

Someșeanul.ro vă ține la curent pe parcursul întregii zile cu informații despre procesul electoral, știri din județele Cluj, Bistrița-Năsăud, Maramureș și Sălaj, dar și de la nivel național, precum și știri despre eventualele evenimente deosebite legate de alegeri.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.