Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un clujean este în stare critică după ce și-a salvat fiul de la înec din apele mării

0 539

Misiune incredibilă de salvare pe plaja stațiunii Neptun, unde un bărbat din Cluj a sărit în apele mării să-și salveze fiul de la înec. Bărbatul nu știa să înoate, însă a riscat totul pentru a-și salva fiul, care fusese tras în larg de curenții puternici.

Deși pe litoral era arborat steagul roșu, copilul s-a aventurat în valuri. Curenții puternici l-au tras spre largul mării, moment în care tatăl acestuia a sărit în apă. Chiar dacă nu știa să înoate, bărbatul s-a luptat cu valurile pentru a ajunge la fiul său, însă a fost luat și el de curenți.

Între timp, copilul a fost salvat după ce o femeie i-a aruncat un colac de salvare, însă tatăl acestuia a fost tras în larg. Salvamarii au intervenit și ei, însă marea agitată nu le-a permis să ajungă la bărbatul disperat. Acesta a ajuns mai mult mort decât viu înapoi pe uscat, unde un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor medical.

Bărbatul a fost resuscitat chiar pe nisip, fiind apoi transferat de urgență la spital. Pe drumul spre unitatea spitalicească a mai intrat de două ori în stop cardio-respirator, fiind resuscitat de fiecare dată. Acum medicii sunt rezervați cu privire la șansele lui de supraviețuire.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More