Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un clujean prins la frontieră cu un BMW X5 furat VIDEO

0 73

Un bărbat de 38 de ani cu domiciliul pe raza județului Cluj a fost depistat la Vama Borș cu un autoturism BMW X5, care a fost raportat ca furat din Ungaria. Bărbatul a spus ca nu știa că mașina pe care o conduce a fost declarată ca fiind furată.

Duminică, in jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Bors, judetul Bihor, s-a prezentat pentru a efectua formalitatile de frontiera, cetateanul roman I.C.P., in varsta de 38 ani, cu domiciliul pe raza judetului Cluj, conducand un autoturism marca BMW seria X5.

Cateva ore mai tarziu, in jurul orei 02.00, 01.04.2013, in acelasi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a efectua formalitatile de frontiera, cetateanul roman M.R., in varsta de 25 de ani, cu domiciliul pe raza judetului Bihor, conducand un autoturism marca KIA.
Cu ocazia controlului de frontiera, persoanelor in cauza li s-a solicitat sa prezinte la control, pe langa documentele de identitate si documentele autoturismelor pe care le conduceau.

Politistii de frontiera au efectuat verificarile specifice in baza de date si in urma identificarii seriilor de caroserie ale celor doua masini au constatat ca acestea sunt semnalate ca fiind bunuri cautate pentru a fi confiscate de catre autoritatile din Ungaria, respectiv Polonia.

Cei doi barbati au declarat ca nu au cunostinta despre faptul ca autoturismele pe care le conduc sunt bunuri cautate pentru a fi confiscate.

Cele două autoturisme au fost indisponibilizate la sediile Politiei de Frontiera, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More