Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un consilier local din partea PLR și-a făcut foștii colegi din PNL ”fripturiști” – VIDEO

0 96

conferinta de presa acl gherla

În cadrul unei conferințe de presă de la sediul ACL Gherla s-a adus în discuție comportamentul fostului consilier Mircea Corăbean care a adus mai multe insulte foștilor colegi din PNL Gherla.

”Liberalismul este o boală grea, de care văd că suferă din ce în ce mai multe partide politice, dar doctrina este una singură. Eu am considerat că trebuie să rămân adeptul liberalismului curat alegându-mi un model politic care respectă cu cinste această doctrină. Nu consider că am migrat la un alt partid, am rămas liberal, alţii mânaţi de interese de orice fel, au migrat şi s-au decolorat îmbrăţişându-se cu cei care au fost adversari nu numai în campanie. În ce priveşte organizaţia PNL locală trebuie să ştiţi că nu mai are lideri, nu mai are modele, sunt departe de ceea ce se numeşte devotament politic. Puţini din cei cu adevărat devotaţi au mai rămas, Silucu, Ghiţă, Boca, restul sunt nişte ”fripturiști”. Îi felicit pe cei portocalii care ştiu că vor domina organizaţia în scurt timp. Ei ştiu să facă politică. Sunt mai reprezentativi”, a scris pe o pagină de socializare Mircea Corăbean.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More