Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un copil de 15 ani a murit la mina Nistru

0 269

copil mort mina nistru

Un băiat în vârstă de 15 ani și-a pierdut viața după ce un planșeu al unei clădiri de la mina Nistru s-a prăbușit peste el.

Minorul se afla într-o clădire dezafectată din cadrul fostei unități de exploatare minieră pentru a sustrage fier vechi. Împreună cu el se aflau acolo și alte persoane, care, după ce planșeul s-a prăbușit, au sunat la 112.

Copilul de 15 ani a fost strivit de planșeul prăbușit și a murit pe loc. Echipajele de intervenție sosite la fața locului nu l-au mai putut salva și i-au scos trupul neînsuflețit de sub dărâmături. Nici intervenția pompierilor nu a fost una ferită de pericole, în orice moment clădirea putând să se prăbușească.

Cazul a scos la suprafață și disensiuni mai vechi între Primăria Tăuții Măgherăuș și compania Remin Baia Mare. Autoritățile locale și județene au solicitat în repetate rânduri dărâmarea acestor clădiri dezafectate pentru a preveni ca astfel de cazuri să se întâmple, însă compania Remin a refuzat să dărâmă sau să cedeze clădirile de la mina Nistru autorităților locale.

Foto: emm.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More