Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un copil de doar 12 ani s-a spânzurat la Sângeorz-Băi

0 56

Copilul a fost observat de un vecin care lucra în grădină în timp ce încerca să se spânzure de un copac în curte. Băiatul de doar 12 ani și-a legat gâtul cu o funie și și-a dat drumul, spânzurat de o ramură a copacului. Bărbatul care l-a văzut a intervenit imediat și a sunat la 112.

Până la intervenția ambulanței, vecinul a încercat să-l resusciteze pe copil, făcându-i masaj cardiac. Ajunși la fața locului, medicii s-au chinuit zeci de minute pentru a-l readuce la viață pe băiat. Manevrele de resuscitare au dat rezultate și copilul urma să fie transportat la Spitalul Județean Bistrița, însă, din cauza stării foarte grave, medicii au decis să cheme elicopterul SMURD de la Târgu Mureș. Transportul cu elicopterul s-a făcut de pe stadionul din Năsăud.

Aceasta nu este prima dată când băiatul a beneficiat de intervenția elicopterului SMURD de la Târgu Mureș. Acum patru ani, pe când avea doar 8 ani, copilul a suferit arsuri grave pe tot corpul după ce a încercat să aprindă focul cu benzină. Un elicopter SMURD l-a dus atunci la București, unde a scăpat cu viață. De această dată nu se știe încă dacă va mai scăpa.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More