Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un cunoscut scriitor, din zona Dejului, a dispărut

0 823

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Bobâlna, sat Bobâlna, a plecat de la locuinţa sa la data de 6 mai a.c., însă nu s-a mai întors, informează IPJ Cluj. Este vorba despre Alexandru Cristea, un cunoscut scriitor din zona Dejului.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 6 mai a.c., în jurul orei 09.00, CRISTEA ALEXANDRU, în vârstă de 60 de ani, din comuna Bobâlna, sat.Bobâlna, a plecat de la domiciliul său, însă nu s-a mai întors și nu a mai putut fi contactat.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Semnalmentele persoanei :     

SEMNALMENTE – înălțime cca.1.78 m, cca. 77 de kg,  păr grizonat, ochi căprui, constituție astenică;

La momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de culoare închisă, pantaloni și bluză de culoare maro, șapcă cu cozoroc de culoare închisă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

ACTUALIZARE :

Bărbatul plecat voluntar în cursul zilei de ieri – CRISTEA ALEXANDRU de 60 de ani- a fost depistat de către polițiști pe raza comunei Bobâlna.
Vă mulțumim pentru sprijin!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More