Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un dejean calificat cu echipa națională a României la Campionatul European – FOTO

0 87

Vlad Kantor nationala u20 Romania

După 28 de ani de absență la nivel înalt în Europa, echipa națională de volei masculin sub 20 de ani a României a obținut calificarea turneul final al Campionatului European. În echipa care a adus această performanță deosebită țării noastre se află și un dejean, Vlad Kantor.

Plecată cu șansa a treia în turneul de la Piatra Neamț pentru calificarea la Campionatul European, echipa U20 a României a reușit vineri și sâmbătă să învingă Danemarca și Norvegia. Duminică, în meciul decisiv pentru obținerea calificării, România a învins mult mai puternica Spania cu 3-2 (25-15, 22-25, 25-18, 21-25, 15-12).

volei masculin nationala u20

Un mare merit pentru calificarea istorică a tinerilor voleibaliști pregătiți de George Grigorie și Dani Săvoiu l-a avut și dejeanul Vlad Kantor (foto sus centru), considerat cel mai bun libero al generației sale.

Vlad Kantor a ajuns la echipa națională de volei masculin sub 20 de ani de la Centrul de Excelență de la Dej, unul care a dat în ultimii ani o mulțime de sportivi valoroși României.

Avându-l pe Vlad în lot, echipa națională U20 a României s-a calificat direct la turneul final, de pe prima poziție a grupei C. Turneul final din Cehia și Slovacia este programat în perioada 29 august – 6 septembrie.

Romania_U20Men_02

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More