Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un dejean de 63 de ani, cu COVID-19, a decedat la spital în Cluj

0 1.252

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Dej, confirmat cu infecția cu noul tip de coronavirus, a decedat vineri la spital în Cluj-Napoca.

Bărbatul a manifestat primele simptome ale bolii în 26 aprilie, când a acuzat o stare de sănătate alterată, cu tuse, febră, dispnee, starea generală fiind alterată.

În prima zi a lunii mai i-au fost recoltate probe de către cei de la Direcția de Sănătate Publică Cluj, rezultatul pozitiv fiind confirmat a doua zi în Laboratorul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca.

Bărbatul a fost internat în aceeași zi la Spitalul Clinic Județean de Urgență, Medicală 1, pe secția de terapie intensivă. Potrivit medicilor, acesta a vea ca boli asociate hipertensiune arterială, BPOAC (Bronhopneumopatia Obstructiva Cronică), fiind mare fumător.

Decesul acestuia a survenit vineri, 15 mai, diagnosticul fiind de pneumonie COVID-19, cu suprainfecție bacteriană, cu insuficiență multiplă a organelor interne.

Acesta este al cincilea deces din zonă pus pe seama noului coronavirus, după cazul femeii de 81 de ani, decedată în 21 aprilie, cei doi soți din Cășeiu, primul decedat în 24 aprilie și femeia după o săptămână, și cazul femeii de 80 de ani decedată la Spitalul Municipal Dej.

În total, în județul Cluj s-au înregistrat de la debutul epidemiei 23 de decese, dintre care 13 au fost persoane cu domiciliul în județul Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More