Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un dejean în cursa celor mai bune voci ale Clujului

0 54

someseanul-Zilele Dejului 20 iulie (10)

Cunoscut publicului dejean după ce a participat la diverse evenimente și a cântat chiar pe scenă la Zilele Dejului 2013, Andrei Mureșan a intrat în concursul organizat de către Bigtime Production, ”Vreau să cânt”, iar acum așteaptă voturile voastre.

Concursul, ajuns la cea de-a treia ediție, a trecut deja de primele două etape, în cursă rămânând 24 de concurenți. Dintre aceștia, unul singur este din Dej. Andrei Lucian Mureșan poate fi votat pe pagina concursului la poziția 4, cu melodia ”Cele două cuvinte.”

Cele mai bune 10 voci rezultate în urma votului vor continua bătălia muzicală în SEMIFINALA campaniei “ VREAU SĂ CÂNT!”, în 12 decembrie la Casa TiFF. FINALA campaniei se desfășoară în 19 decembrie, la Casa TiFF.

Marele premiu oferit de Bigtime Production celui desemnat câstigător la finalul concursului constă într-o piesă nou nouță, compusă special pentru el și pe care artistul va avea ocazia să o lanseze la unul dintre evenimentele organizate ulterior de către Bigtime Production sau Casa Tiff.

Cele mai bune voci înscrise în campanie vor concerta în cadrul evenimentului Maratonul Internațional Cluj, Crosul Companiilor, TiMAF, pe litoral, pe terasa Hotelului Delta și la Teatrul de Vară din stațiunea Jupiter.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More