Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un detinut de la Penitenciarul Gherla a fost gasit spanzurat in celula

0 67

În data de 15.04.2013, în jurul orei 13.30, persoana condamnată R.I.V., în vârstă de 38 de ani care executa o pedepsă privativă de libertate în regim deschis în cadrul Penitenciarului Gherla, a fost găsită spânzurată cu un cordon textil, de o țeavă a instalației de încălzire, de către colegul de cameră întors de la activități lucrative.

La sosirea personalului medical de seviciu al unității, persoana decedată nu mai prezenta semne vitale, iar decesul a fost constatat la ora 13.38 de către personalul ambulanței, sosit la fața locului.

Primele măsuri intreprinse de către conducerea Penitenciarului Gherla au fost: anunţarea familiei persoanei decedate, a judecătorului delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla, IML Cluj, Poliţia Municipiului Gherla şi Adminsitraţia Naţională a Penitenciarelor. Totodată a fost demarată o anchetă internă pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Din primele verificări nu s-au putut stabili cauzele care au stat la baza actului de suicid.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More