Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un deținut de la Penitenciarul Jilava a fugit. Este dat în urmărire generală

1 29

INCHISOAREE

Polițiștii din întreaga țară sunt în alertă după ce un deținut a dispărut în această dimineață. Acesta a părăsit punctul de lucru aparținând Penitenciarului București Jilava.

Miercuri, 21.05.2014, în jurul orei 10.30, s-a constatat că deținutul NICULAE IONUȚ, născut la data de 15.06.1990 în București, condamnat definitiv la 2 ani și 4 luni închisoare, pentru infracțiunea de furt calificat, a părăsit punctul de lucru CURATENIE VEGETAL 2, aparținând Penitenciarului București Jilava.

În vederea capturării deținutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situații, respectiv: blocarea căilor de acces — posibile direcții de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgență a mai multor echipe de căutare formate din personalul unității precum și cooperarea cu Inspectoratul General al Poliției Române și cu Inspectoratul General al Jandarmeriei.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanțele care au condus la producerea evenimentului.

În cazul în care dețineți informații care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deținutului vă rugăm să contactați cea mai apropiată unitate de poliție sau să sunați la numărul de telefon 112. De asemenea, puteți contacta Penitenciarul Jilava la telefon 021.457.01.81.

Date de identificare și semnalmente deținut:

Nume: NICULAE IONUȚ

Semnalmente:

Înălțime: 1,70

Tipul corpolenței: statură mică

Tipul frunții: frunte lată

Tipul nasului: drept

Tipul ochilor: căprui

Tipul gurii: gură mică

Tipul bărbiei: normală

Tipul urechilor: mici depărtate superior

Tipul feței: ovală, ten deschis

Tipul părului: șaten închis

Semne particulare: tatuaj umăr drept și antebraț stâng

Vestimentația: tricou cu dungi negre și pantaloni gri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More