Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un elev de la școala din Bobâlna a murit după ce a aspirat un șurub de la bicicletă

0 9.141

O tragedie s-a abătut asupra unei familii din comuna clujeană Bobâlna, un copil de 11 ani murind la spital, la câteva zile după ce a suferit un accident stupid. Emanuel Iosif Filip era elev al Școlii Gimnaziale ”Alexandru Vaida Voevod” din Bobâlna.

În urmă cu câteva zile, Ema, așa cum îi spuneau apropiații, încerca să-și umfle roata la bicicletă, însă ținea în gură căpăcelul de la șurubul de la cauciuc. Din nefericire, într-o clipă de neatenție, a aspirat obiectul în plămâni și a intrat imediat în șoc respirator. Tatăl acestuia nu a reușit să-i acorde primul ajutor, copilul fiind preluat de ambulanță și transportat la spital.

Ulterior a ajuns în spital în Cluj-Napoca, unde a intrat imediat în sala de operații, medicii reușind să-i scoată pe cale chirurgicală obiectul din plămâni. Din păcate, copilul a intrat în moarte cerebrală, iar joi, după opt zile de agonie, organismul acestuia a cedat, fiind declarat decesul.

Întreaga comunitate este șocată de acest tragic eveniment, care vine încă o dată să tragă un semnal de alarmă referitor la lipsa de instruire a multor persoane în ceea ce privește acordarea primului ajutor medical.

Decesul copilului a întristat și colectivul Școlii Gimnaziale ”Alexandru Vaida Voevod” din Bobâlna, care a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook a instituției de învățământ.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More