Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un elev din Cluj și patru din Bistrița eliminați de la Bacalaureat pentru tentativă de fraudă

0 70

copiat examen

Un elev care susținea prima probă scrisă a bacalaureatului la centrul de examen de la Colegiul Tehnic Turda a fost eliminat azi din examen pentru tentativă de fraudare. Alți patru elevi au fost eliminați la Bistrița pentru același motiv.

În județul Cluj s-au înscris la proba scrisă la Limba și Literatura Română a examenului de Bacalaureat sesiunea august-septembrie 926 de candidați. Dintre aceștia, 142 de candidați nu s-au prezentat la prima probă scrisă. Un elev din Turda a fost eliminat pentru că a încercat să copieze.

„Acesta susținea proba în centrul de examen de la Colegiul Tehnic Turda. Conform metodologiei, elevul nu mai poate participa la examenul național de Bacalaureat în următoarele 2 sesiuni”, informează purtătorul de cuvânt al ISJ Cluj,  Andreea Coroian Goldiş.

În Bistrița-Năsăud, patru elevi au fost eliminați din examenul scris la limba română, fiind prinși de către profesorii supraveghetori cu fițuici sau telefoane mobile.

Doi elevi au fost eliminați de la centrul de examen de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” şi ceilalți doi de la centrul de examen de la Colegiul Tehnic „Grigore Moisil”.

În Bistrița-Năsăud s-au înscris pentru proba scrisă la Limba și Literatura Română a examenului de Bacalaureat sesiunea august-septembrie 392 de candidați. Dinte aceștia, 103 nu s-au prezentat azi la prima probă scrisă.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More