Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un filmuleț realizat de doi elevi DEJENI s-a calificat în FINALA Adobe Youth Voices ”ASPIRE AWARDS” – VIDEO

0 89

adobe youth voices LAPI Dej

Bianca Toderean și Paul Turean, doi elevi în clasa a XI-a la Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” din Dej au nevoie de cât mai multe voturi în finala Adobe Youth Voices ”Aspire Awards.”

Filmulețul lor, intitulat ”Get a life”, s-a calificat în finala Concursului Internațional Adobe Youth Voices ”Aspire Awards” și poate fi votat la această pagină.

”Get a life” este un filmuleț care aduce în atenție faptul că tinerii din ziua de azi se bazează tot mai mult pe rețelele de socializare ca forme de comunicare interumană și ajung, de cele mai multe ori, să se izoleze singuri de lumea înconjurătoare, să se închidă în ei înșiși și să înceteze să comunice cu cei din jur altfel decât prin intermediul smartphone-urilor sau ale Internetului prin rețele sociale.

”În asemena circumstanțe, victimele au nevoie ca cineva să-i ajute, au nevoie de prieteni adevărați care să fie alături de ei și să-i facă să înțeleagă că viața este una reală și nu una virtuală, iar comunicarea reală este cea față în față și nu din fața unui computer”, spun cei doi elevi dejeni în prezentarea filmulețului lor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More