Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Un fragment de membru inferior uman găsit pe un câmp din comuna Mihai Viteazu

0 74

crima Catcau (6)

Un cioban a avut parte miercuri după-amiază de o descoperire șocantă în timp ce se afla cu oile la păscut pe un deal din zona localității clujene Mihai Viteazu. Câinele acestuia a găsit un fragment dintr-un picior uman.

Poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de un bărbat de 64 ani din comuna Mihai Viteazu, despre faptul că în timp ce se afla cu turma de oi la păşunat pe un deal de pe raza comunei Mihai Viteazu, a găsit un fragment dintr-un membru inferior, de natură umană.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă formată din lucrători de investigaţii criminale şi criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi medic legist din cadrul I.M.L. Cluj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, fiind desfăşurate activităţi specifice de investigare.

De asemenea, poliţiştii au efectuat căutări în zona adiacentă locului unde a fost găsit fragmentul de corp uman, fără a fi găsite alte elemente. Căutările au fost reluate în această dimineaţă, cu sprijinul jandarmilor şi vânătorilor.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, fiind dispusă efectuarea expertizei medico-legale a fragmentului de corp uman.

ACTUALIZARE

Polițiștii, ajutați de localnici, au găsit joi dimineață cadavrul în zona gropii de gunoi a satului Cheia. Este vorba despre un bărbat care a fost dat dispărut în urmă cu două luni la Turda.

Sergiu Radu Pogan, în vârstă de 40 de ani, a fost declarat dispărut în 9 decembrie 2013, după ce a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

disparut turda


 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More