Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un gardian public din Gherla și-a băut mințile și a pus autoritățile pe jar – FOTO/VIDEO

0 56

Un apel la 112 anunța în această seară faptul că un bărbat din Gherla nu a mai dat niciun semn de viață de trei zile, iar apropiații s-au speriat că ar fi putut păți ceva grav, solicitând în sprijin intervenția salvatorilor.

O ambulanță de la Gherla, echipaje de poliție, dar și un echipaj de descarcerare al Detașamentului de Pompieri din Dej s-au prezentat într-un suflet la locul solicitării, la un bloc de pe strada Mihai Eminescu din Gherla.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani, gardian public la Gherla, nu mai dăduse niciun semn de viață de trei zile, spun apropiații acestuia, după ce au încercat să-l contacteze atât acasă cât și telefonic.

Azi, văzând că acesta nu s-a prezentat nici la serviciu, la programul normal de lucru, doi colegi de-ai gardianului s-au dus la el acasă să vadă ce s-a întâmplat. Însă, odată ajunși la ușa gherleanului, n-au primit niciun răspuns. Tot fără răspuns au rămas și după ce au strigat la geam și l-au apelat telefonic. Astfel că au sunat la 112 solicitând sprijinul salvatorilor.

Ajunși la fața locului, pompierii dejeni s-au urcat pe scara metalică la geamul bărbatului de la etajul 1 al blocului în care locuia. Pompierii au bătut la geam, dar n-au primit niciun  semn de viață din interiorul apartamentului. În momentul în care pompierii se pregăteau să forțeze geamul și să intre în apartament, la fereastră și-a făcut apariția și ”dispărutul”.

Se pare că acesta și-a băut mințile în ultimele zile și nu mai era conectat la realitate. Chiar și la momentul apariției pompierilor dejeni bărbatul era beat, însă se pare că era în această stare de mai multe zile, astfel că nu s-a sinchisit să ia legătura cu cei care-l căutau cu disperare și să dea un semn de viață răspunzând măcar la telefon.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More