Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un hoț care a dat o spargere la Gherla prins în doar câteva ore de polițiști

0 37

ziua politiei

În doar câteva ore de la comiterea faptei, poliţiştii clujeni au identificat un bărbat bănuit de furt şi au recuperat prejudiciul creat.
Vă reamintim că reacţia imediată reprezintă cel mai eficient mijloc în recuperarea obiectului sustras!
La data 27 iunie a.c, Poliţia municipiului Gherla a fost sesizată de către o femeie de 34 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unui furt.
În fapt, în noaptea de 26/27 iunie a.c., femeii de 34 de ani, din Gherla, i-ar fi fost sustrase mai multe bunuri, printre care şi o bicicletă, din autoturismul parcat pe strada George Coşbuc, din Gherla.
Femeia a reclamat un prejudiciu de circa 700 de lei.
Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat de poliţişti în trenul care circula pe ruta Bistriţa Nord – Cluj-Napoca, în apropierea staţiei CF Bonţida, la câteva ore de la comiterea faptei.
Bărbatul de 33 de ani, din Iaşi, avea asupra sa o bicicletă a cărui provenienţă nu o putea justifica, iar în urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că este cea reclamată ca sustrasă.
Bunul a fost ridicat şi restituit persoanei vătămate.

 
Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.
În cazul în care sunteţi victima sau martorul unui furt, nu ezitaţi să anuntaţi poliţia, sunând la numărul de urgenţă gratuit 112!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More