Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un hoț care s-a pus rău cu divinitatea a fost lovit de o ambulanță – VIDEO

0 52

Premiul pentru cel mai ghinionist hoț se acordă în această săptămână unui tânăr de 20 de ani, care a fost lovit de o ambulanță în timp ce alerga pe stradă, după ce a furat dintr-o biserică.

S-a întâmplat în această după-amiază la Cluj-Napoca. Tânărul de 20 de ani tocmai ce reușise să fure cutia milei dintr-o biserică de pe Eroilor, moment în care a ieșit în stradă, în încercarea de a scăpa de o femeie de serviciu care îl urmărea.

Tânărul hoț n-a mai fost atent și la trafic, astfel că a fost acroșat de o ambulanță care trecea prin zonă.

„Ambulanța transporta sânge. Am înțeles că tânărul furase cutia milei dintr-o biserică din zonă și cu intenția de a fugi, având pe urmele sale și femeia serviciu, nu s-a asigurat la traversarea străzii și a fost acroșat de ambulanța noastră. Băiatul în cauză a suferit o contuzie, atât. A fost dus la UPU pentru investigații suplimentare, dar nu e nimic grav”, a declarat pentru Ziarul Clujean Horia Simu, director al Serviciului Județean de Ambulanță Cluj.

Reprezentanții IPJ Cluj confirmă accidentul, spunând că tânărul de 20 de ani traversa neregulamentar când a fost lovit de ambulanță, însă nu pot preciza la acest moment dacă el este autorul furtului din biserică.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More