Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un hoț care s-a pus rău cu divinitatea a fost lovit de o ambulanță – VIDEO

0 35

Premiul pentru cel mai ghinionist hoț se acordă în această săptămână unui tânăr de 20 de ani, care a fost lovit de o ambulanță în timp ce alerga pe stradă, după ce a furat dintr-o biserică.

S-a întâmplat în această după-amiază la Cluj-Napoca. Tânărul de 20 de ani tocmai ce reușise să fure cutia milei dintr-o biserică de pe Eroilor, moment în care a ieșit în stradă, în încercarea de a scăpa de o femeie de serviciu care îl urmărea.

Tânărul hoț n-a mai fost atent și la trafic, astfel că a fost acroșat de o ambulanță care trecea prin zonă.

„Ambulanța transporta sânge. Am înțeles că tânărul furase cutia milei dintr-o biserică din zonă și cu intenția de a fugi, având pe urmele sale și femeia serviciu, nu s-a asigurat la traversarea străzii și a fost acroșat de ambulanța noastră. Băiatul în cauză a suferit o contuzie, atât. A fost dus la UPU pentru investigații suplimentare, dar nu e nimic grav”, a declarat pentru Ziarul Clujean Horia Simu, director al Serviciului Județean de Ambulanță Cluj.

Reprezentanții IPJ Cluj confirmă accidentul, spunând că tânărul de 20 de ani traversa neregulamentar când a fost lovit de ambulanță, însă nu pot preciza la acest moment dacă el este autorul furtului din biserică.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.