Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un hoț român a ajuns vedetă după ce a furat un telefon mobil

1 47

adi minune

De cele mai multe ori, hoții nu se gândesc la toate aspectele atunci când fură ceva, mai ales când lucrul furat este unul ce beneficiază de tehnologii de ultima generație.

Un spaniol a căzut victimă unui hoț român, care i-a furat telefonul mobil, însă ce a urmat l-a determinat pe iberic să nu-l reclame pe conaționalul nostru la poliție.

Asta pentru că smartphone-ul furat beneficia de o funcție prin care toate fotografiile făcute erau stocate atât pe telefon, cât și în Dropbox. Acesta este un serviciu de stocare a fișierelor online, astfel că pot fi accesate prin intermediul oricărui dispozitiv conectat la internet.

Prin urmare, hoțul român a furat telefonul, dar nu a dezactivat funcția Dropbox, astfel că toate fotografiile pe care le-a făcut cu telefonul au putut fi accesate ulterior de către victima din Spania.

Păgubitul, putea să-l reclame pe hoț la poliție și să descopere foarte ușor cine este datorită fotografiilor, în care apărea hoțul cu diverse persoane sau chiar cu propria mașină căreia i se vede numărul de înmatriculare.

tumblr_inline_msx0ruCeQi1qz4rgp

Spaniolul a decis însă să folosească aceste fotografii și să facă un blog, unde a publicat toate imaginile cu cel care i-a furat smartphone-ul. Sub numele ”this guy has my htc” (Acest tip are HTC-ul meu), spaniolul a creat un blog unde a postat fotografiile sub formă de poveste. De la momentul furtului telefonului, spaniolul a surprins în imagini pe blogul său, aventura hoțului prin diverse țări, în Italia sau România, acasă la Tulcea, la nunți și botezuri. În una din fotografii apare și Adi Minune, iar în altele soția hoțului sau copilul acestora.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More