Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un jurnalist s-a sinucis, spânzurându-se cu cureaua de la pantaloni de un pod – FOTO

1 829

Jurnalistul sătmărean Cristian Matos, fost consilier personal al deputatului PNL Romeo Nicoară, și-a pus capăt zilelor într-un mod crunt: s-a spânzurat cu cureaua de la pantaloni pe un pod din județul Alba. 

Jurnalistul Cristian Matos le-ar fi spus apropiaților că merge să facă o excursie în Munții Apuseni. Nu se cunosc motivele pentru care acesta a decis să își pună capăt zilelor.

De numele său se leagă atacuri virulente la persoane care au ocupat funcții de conducere în politica și administrația județeană din Satu Mare, precum Adrian Ștef sau Mircea Govor, care erau țintele sale predilecte. Au intrat în colimatorul lui Matos și anumiți șefi de servicii publice deconcentrate.

Ultima postare pe Facebook a lui Cristian Matos a fost legată de iubita sa.

„Pentru toţi cei care aseară au râs de ce i-au făcut iubitei mele..vă gărantez că o să preferaţi să răspundeţi în faţa justiţiei şi nu a mea…Hristoşi să fiţi nu o să scăpaţi…nici în mormânt….vă scot cu dinţii!!!!”, a scris acesta, duminică, 2 iulie, pe Facebook.

 


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Cristian Ivaneș spune

    Daca ati fi fost macar semi-profesionisti, NU ati fi publicat fotografia acestui om nefericit atarnand de curea. Dar avea dreptate Eco: acum si idiotul satului e jurnalist. Vai si amar!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More