Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un mare actor de la Hollywood a fost găsit azi mort în baie

1 61

PHILIP SEYMOUR HOFFMAN

Actorul american Philip Seymour Hoffman a fost găsit mort, duminică, 2 februarie 2014, în apartamentul său din New York.

PHILIP SEYMOUR HOFFMAN a fost găsit mort duminică după-amiază în apartamentul său din New York, potrivit unui oficial. Actorul a fost găsit în baia apartamentului său din Pickwick House, Manhattan, în jurul orei 11:15, de către un scenarist, potrivit Wall Street Journal. Conform New York Post, PHILIP SEYMOUR HOFFMAN avea un ac hipodermic în mână în momentul în care a fost găsit mort.

Cea mai mare realizare a carierei sale de actor a fost câștigarea unui premiu Oscar în 2006 pentru rolul din ”Capote”. A mai fost nominalizat de alte trei ori la categoria „cel mai bun actor în rol secundar” pentru prestaţiile sale din filmele „Charlie Wilson’s War” (2007), „Doubt” (2008) şi „The Master” (2012).

PHILIP SEYMOUR HOFFMAN a jucat în peste 50 de filme, remarcându-se prin roluri ca cele din „Marele Lebowski”, „Talentatul domn Ripley”, „Doi oameni perfecţi”, „Dragonul Roşu”, „Cold Mountain”, „Misiune: Imposibilă III”, „Synecdoche, New York”, „Ziua trădătorilor/ The Ides of March” şi „Moneyball: Arta de a învinge”.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More