Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un mare artist ne-a părăsit. A murit Joe Cocker – VIDEO

0 43

Joe-Cocker_teaser_620x348

Artistul Joe Cocker a încetat din viață, luni, la vârsta de 70 ani, informează BBC News. Acesta suferea de mai mult timp de cancer pulmonar.

”John Robert Cocker, cunoscut pentru familie, prieteni, comunitatea sa și fanii săi din întreaga lume ca Joe Cocker, a încetat din viață pe data de 22 decembrie 2014, după o luptă grea cu cancerul. Cocker avea 70 de ani”, se arată într-un comunicat al Sony Music.

Joe Cocker s-a născut pe 20 mai 1944 în Sheffield, Anglia, unde a trăit până la vârsta de 20 ani. Artisul a înregistrat 40 de albume și a avut numeroase turnee în jurul lumii.

În cei 50 de ani de carieră muzicală, Joe Cocker a scos 40 de albume de muzică rock și blues și a avut turnee în toată lumea.

A primit un premiu Grammy în 1983 pentru melodia „ Up Where We Belong”, cântată în duet cu Jennifer Warnes. Cele mai cunoscute hituri ale sale sunt „You are So Beautiful”, „With a Little Help from my Friends”, „You can leave your hat on” sau „Unchain My Heart”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More