Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Un meci cât o viață” la Dej, în sprijinul paramedicului SMURD Florin Benea – FOTO/VIDEO

1 103

meci fotbal caritabil Dej-Florin Benea (1)

Vedete ale fotbalului românesc din generația de aur, dar și foști componenți ai Unirii Dej s-au întâlnit sâmbătă, în Sala Sporturilor din Dej, în cadrul unui meci de fotbal caritabil, în cadrul campaniei umanitare pentru paramedicul SMURD Florin Benea.

Dejenii au dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, faptul că nu se dau înapoi de la a da o mână de ajutor unei campanii umanitare. Dorind să participe activ la campania de ajutorare a dejeanului Florin Benea, sute de persoane au umplut sâmbătă seara tribunele Sălii Sporturilor din Dej.

Dejenii au avut parte de un meci de fotbal demonstrativ, unul jucat de componenți ai naționalei de fotbal a României din generația de aur a fotbalului românesc și foști  și actuali jucători ai Unirii Dej, după care s-a mai jucat o repriză între vedetele fotbalului românesc și o echipă formată din reprezentanți ai ISU Cluj, pompieri și paramedici colegi cu Florin Benea.

Acesta, a luat și el parte la evenimentul organizat în cinstea sa la Dej, fiind extrem de emoționat și impresionat de sprijinul arătat de atâtea vedete și sute de dejeni inimoși.

La finalul partidei, dejenii care au asistat din tribune, au avut ocazia să coboare în teren pentru o sesiune de poze și autografe cu fotbaliștii, cei mai căutați fiind Ionel Ganea, Toni Doboș, Iosif Rotariu, Ioan Ovidiu Sabău sau Cristi Dulca.

Evenimentul de la Dej a fost organizat în cadrul campaniei umanitare „Salvatorii merită și ei salvați”, desfășurată de colectivele ISU Cluj și UPU-SMURD Cluj cu scopul de a-i permite colegului Florin Benea șansa unui transplant medular. Pe lângă banii adunați din vânzarea de invitații la acest eveniment, sâmbătă s-au scos la licitație și câteva tricouri ale fotbaliștilor generației de aur, echipamente care au fost cumpărate pe sume de bani importante de către unii spectatori, toate aceste fonduri fiindu-i înmânate lui Florin Benea.

Programul acestei campanii continuă și duminică, la Sala Sporturilor din Dej, cu un campionat de fotbal în sală.

Cei care vor să îl ajute o pot face într-unul din conturile de mai jos, deschise la Banca Transilvania, Sucurusala Dej, titular Benea Ramona:
Lei: RO86BTRLRONCRT0152660201
Euro: RO36BTRLEURCRT0152660201
USD: RO40BTRLUSDCRT0152660201

https://www.facebook.com/album.php?fbid=885108168218618&id=467241263338646&aid=1073741926

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Marcel spune

    Rusineeee! Sa nu fie plina sala la un astfel de meci??? Dejenii chiar nu au raspuns pozitiv in totalitate la un astfel de eveniment!!! Oare paramedicii la fel actioneaza cand merg sa salveze pe cineva, nu merg echipaj complet??? Trebuia sa stea oamenii si pe trepte. Sala trebuia sa fie arhiplina. Si prima licitatie a fost sub orice critica, din punctul de vedere al prezentarii acesteia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More