Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un medic a luat mită suma de 1000 de lei. A început urmărirea penală

1 28

portmoneu bani

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, prin rezoluţia din 14 octombrie 2013, ora 11.00, au dispus începerea urmăririi penale faţă de învinuitul C.V. – medic primar chirurg la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită.

Din rezoluţia de începere a urmăririi penale întocmită de procurori au rezultat următoarele: învinuitul C. V., la data de 05 şi 08 octombrie 2013, a pretins şi a primit suma de 1.000 lei de la martorul denunţător C.T., pentru a îndeplini acte ce intrau în îndatoririle sale de serviciu.

Prin ordonanţa din 14 octombrie 2013, s-a dispus faţă de învinuitul C.V. măsura de obligare de a nu părăsi ţara, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14 octombrie 2013 până în 12 noiembrie 2013.

În cauză cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta şi instituirea răspunderii judiciare.

Începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. nia spune

    5 lei :))))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More