Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un milion de euro câștigă o firmă din Bistrița pentru extinderea Complexului Balnear Toroc Dej

0 91

Proiectul de extindere și modernizare a Complexului Balnear Toroc Dej este în plină desfășurare. Începute în iarna anului trecut, lucrările ar trebui finalizate până la startul sezonului estival, adică 1 iunie, însă acestea par a fi departe de încheiere.

Firma Gevolt Electric din Bistrița este cea care a obținut realizarea proiectului în urma licitației organizate de Primăria Dej, totalul lucrărilor ajungând la aproximativ 1 milion de euro.

Există însă temerea că lucrările nu vor fi finalizate, spun jurnaliștii de la Gazeta de Bistrița, care amintesc faptul că Gevolt Electric este urmașa defunctei Gomar Lux SA, deținută și ea de omul de afaceri Marcel Gabriel Gorea. Compania Gevolt a luat ființă în anul 2012, iar doi ani mai târziu avea deja o cifră de afaceri de 16 milioane de lei, activând cu doar 19 angajați.

„Lucrările sunt în grafic. În fiecare săptămână am întâlnire cu constructorul și proiectantul. Odată la două săptămâni verific în teren stadiul lucrărilor. Cei care răspund acum de Gevolt Electric își fac treaba. Noi nu le decontăm nici un leu în avans. Vor finaliza proiectul în luna iunie”, a declarat primarul Costan Morar pentru sursa amintită.

Potrivit noului proiect de lucrări de la Complexul Balnear Toroc Dej, vor fi amenajate:

– bazin pentru adulți cu dimensiuni de 32/19,3 m, cu o suprafaţă de 700 m2,
– bazin cu apă sărată 18,6/7,5 m , 113 m2
– bazin pentru copii cu diametrul de 11 m şi suprafaţă de 96 m2
– un bazin de descărcare tobogane 19/9 m cu suprafaţa de 165 m2 şi se va extinde substanţial plaja.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More