Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un militar din cadrul Batalionului 55 Apărare Antiaeriană „Someş” Dej, dispărut de două zile

0 2.481

Un militar în vârstă de 48 de ani din judeţul Cluj este căutat de poliţiştii constănţeni după ce ar fi dispărut, el fiind văzut ultima oară pe plaja din Corbu, duminică după-amiază.

Potrivit anchetatorilor, poliţiştii au fost anunţaţi luni, de faptul că un bărbat de 48 de ani din judeţul Cluj ar fi dispărut în judeţul Constanţa. El a fost văzut ultima oară duminică seara în timp ce se afla pe plaja din Corbu.

Deocamdată nu se ştie dacă bărbatul a intrat sau nu în mare. Pentru că nu a mai răspuns la telefon, apropiaţii săi au decis să îi anunţe dispariţia. Poliţiştii din comuna Corbu au început verificările în acest caz.

”Un militar din cadrul Batalionului 55 Apărare Antiaeriană „Someş” din Dej, aflat la un exercițiu de instruire la Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia, a fost declarat luni, 11 iunie, în jurul orei 19.00, absent nejustificat de la unitate.

Caporalul clasa a III-a Petru Cosma face parte dintr-un detașament dislocat de Batalionul 55 Apărare Antiaeriană din Dej la Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană, unde desfășoară, în perioada 4-15 iunie, activități de instruire cu trageri de luptă.

Militarul s-a aflat în învoire legală duminică, 10 iunie, între orele 13.00 și 19.30, și nu s-a prezentat la unitate la expirarea perioadei de învoire. Conducerea batalionului a luat de urgență măsurile prevăzute de proceduri în astfel de situații. Toate încercările de contactare și de căutare a militarului au fost fără succes. Conform procedurilor legale, la împlinirea a 24 de ore de la ora prevăzută pentru întoarcerea la unitate, a fost raportată absența nejustificată a militarului și a fost sesizat Parchetul Militar”, informează reprezentanții autorităților.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More