Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un mort si un ranit in urma unui accident

0 47

smurd

Azi dimineaţă, la ora 10.10, poliţia a fost sesizată prin SUAU (Sistemul Unic pentru Apeluri de Urgenta) 112 că pe un drum forestier din comuna Repedea a avut loc un accident.

În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare. Poliţiştii au stabilit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 37 de ani din Repedea, în calitate de angajat al unei întreprinderi individuale din localitate, a condus pe drumul amintit un Tractor Articulat Forestier, a părăsit drumul prin partea dreaptă a sensului de mers şi s-a răsturnat în albia râului Tomnatic.

Impactul s-a soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 36 de ani din Poienile de sub Munte, pasager în cabină şi rănirea uşoară a unui pasager pe scutul tractorului, bărbat în vârstă de 34 de ani din Repedea. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale fără a necesita internarea.

Cu privire la producerea evenimentului a fost informat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureş.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More