Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un nou atac marca Horia Nasra la adresa Consiliului Județean Cluj

0 195

Horia Nasra, președintele PSD Cluj, îl atacă pe Alin Tișe, dar își îndreaptă săgețile și către Consiliul Județean Cluj.

Agerpres a dat publicității un comunicat de presă al președintelui PSD Cluj, Horia Nasra, comunicat prin care acesta atacă din nou Consiliul Judeșean Cluj și pe Alin Tișe. Problema a pornit de la drumul județean 103 G, drum care, conform lui Horia Nasra, este înzăpezit și accesul către localitatea Aiton este blocat. Supărarea lui Nasra se îndreaptă spre Alin Tișe, pe care îl consideră vinovat pentru această situație.

„Bătaia de joc continuă! În timp ce şefii de la CJ Cluj dorm, DJ 103 G este înzăpezit şi blochează accesul în Aiton! Bătaia de joc în privinţa deszăpezirii drumurilor judeţene din Cluj continuă, mai multe drumuri fiind la această oră înzăpezite. Îi solicit lui Alin Tişe să iasă din birou şi să meargă de urgenţă în teren! Accesul în comuna Aiton se face cu mare greutate, dinspre Gheorgheni drumul fiind închis şi spre Tureni fiind înzăpezit. DJ 103 G este impracticabil. O situaţie asemănătoare o găsim în zona de munte a Clujului şi mai ales în zonele limitrofe cu judeţele Mureş şi Sălaj!” a transmis Horia Nasra, președintele interimar PSD Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More