Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un nou „banner” câmpenesc cu săgeți către clasa politică – FOTO

1 1.884

Ironia împotriva clasei politice își face din nou simțită prezența. A apărut un nou mesaj în câmp deschis, iar rețelele de socializare stau din nou să explodeze de atâta sarcasm.

După mesajul acid în câmp deschis transmis de către doi clujeni către actuala guvernare, astăzi și-a mai făcut apariția unul asemănător, de data aceasta pe un câmp din localitatea Sâmboleni. În postările apărute pe Facebook apar imagini cu un câmp inscripționat cu mesajul „VĂ VEDEM”, mesaj al comunității #rezist.

Nu lipsesc nici aprostrofările usturătoare, căci postarea este însoțită de textul „Hamstereee! Și din Sâmboleni „vă vedem”!!!
VĂ VEDEM!!!!”

Un alt internaut ce a preluat postarea a atașat la descrierea fotografiei următorul text scris într-un stil la fel de ironic „După formele geometrice din anii ‘80, apar tot felul de mesaje prin lanuri. Legenda spune că nu sunt scrise de extratereștri și că mesajele ar fi adresate unei specii dubioase a Terrei: homo coruptulanus pesedeus”.

Despre primul mesaj „natural” al clujenilor transmis către guvernare puteți citi aici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. cristian spune

    probabil vor dedea si cei din avion care calatoresc deasupra lui

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More