Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un nou concert în sala Centrului Cultural Arta Dej

0 215

Primăvara este întâmpinată la Dej cu un nou eveniment cultural. Șlagăre ale muzicii ușoare românești vor răsuna pe scena Centrului Cultural Arta.

Primăria Municipiului Dej invită dejenii luni, 5 martie, de la ora 18:00, la un Concert de Primăvară. Evenimentul, care va avea loc la Centrul Cultural „Arta” are ca protagoniști nume cunoscute ale scenei muzicale românești.

În prima parte a serii va concerta  Grupul Ad Libitum Voices, unul dintre primele grupuri vocale din Romania ce adoptă stilul pop-opera, grup cu o bogată activitate artistică, cunoscut și de pe scena concursului X Factor 2017 .

Cea de a doua parte a concertului îi aparține îndrăgitului cântăreț Gabriel Dorobanțu, interpretul șlagărelor “Hai, vino, iar în gara noastră mică” și “Să nu vii iar să mă cauți”, melodii intrate în patrimoniul de hituri al muzicii ușoare românesti.

Biletele pentru concert pot fi cumpărate începând de astăzi, 28 februarie de la Centrul Cultural Arta  între orele 8.00-16.00 până în ziua spectacolului precum și de la Librăria din incinta Muzeului Municipal Dej în zilele de miercuri, joi, vineri și sâmbătă, între orele 09.00-17.00. Le recomandăm doritorilor să își procure biletele din timp, locurile în sala de spectacol fiind limitate.

Prețul unui bilet este de 12 lei. Accesul în sala de spectacol va fi permis până la ora 17:50.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More