Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un nou contract de finanțare nerambursabilă semnat de Morar Costan

0 1.007

Primarul municipiului Dej, Morar Costan, a semnat un nou contract de finanțare nerambursabilă. Beneficiarul este școala din Ocna Dej.

Astăzi, 12 octombrie, primarul municipiului Dej, Morar Costan, a semnat un nou contract de finanțare nerambursabilă în scopul îmbunătățirii condițiilor în școlile dejene. Proiectul stă sub denumirea de ”Creșterea eficienței energetice a clădirii publice cu destinație școală, situată în strada Mixandrelor, nr. 2A,” Ocna Dej.

„În perioada următoare vor fi derulate procedurile de achiziție și ulterior finalizării acestora, vor fi demarate lucrările de reabilitare a corpurilor de clădire prin măsuri structurale de consolidare și reabilitare hidrotermică, respectiv: anveloparea pereților, soclului, planșeului, refacerea structurii de rezistență a șarpantei, refacerea trotuarelor și a zonelor de acces în clădiri, precum și alte lucrări care se impun ca urmare a prevederilor legislației specifice și a studiilor de specialitate”, a transmis primarul Morar Costan.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului Operațional Regional, Axa 3.1.B. Valoarea totală a proiectului este de 2.129.558,22 lei, contribuția de la bugetul local fiind de 2%.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More