Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un nou parc de joacă și agrement în Florești

0 51

parc floresti 

În cel mai scurt timp Floreştiul va avea un nou parc de joacă şi agrement. Este vorba de Parcul de pe strada Someşului, lângă terenul de iarbă de fotbal.

În suprafaţă de 1600 mp, parcul este situat într-o zonă în plin avânt demografic a Floreştiului, amenajarea acestuia realizându-se din fonduri proprii ale administraţiei locale. Parcul va beneficia şi de aparate de fitness şi nu e exclusă nici introducerea unui sistem video de supraveghere.

”Venim în sprijinul doleanţelor floreştenilor şi în cel mai scurt timp vom da în folosinţă noul parc. Acesta se află într-o zonă cu iz sportiv a Floreştiului, lângă terenul natural de fotbal şi minicomplexul sportiv aferent. De asemenea, au demarat primele lucrări la realizarea parcului de joacă şi agrement din Zona ANL şi, în curând, vom începe amenajarea locului în vederea unor noi parcuri, cu o serie de parteneri externi”, a spus primarul comunei Floreşti, Horia Şulea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More