Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un nou pod peste Someș la Ulmeni. Podul va lega două județe

0 377

Primarul orașului Ulmeni a acordat zilele trecute, la festivalul ”Toamna Someșeană” diplome de excelență consilierilor locali pentru susținerea proiectelor de dezvoltare locală, unul dintre acestea fiind și finalizarea podului de peste râul Someș.

Construcția acestuia a început deja, iar investiția se ridică la aproape 2 milioane de euro, fiind susținută de la bugetul statului și executată de o firmă maramureșeană. Potrivit estimărulor, construcția urmează să fie finalizată anul viitor, pentru ca în vară podul să fie dat în folosință.

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a dorit să îi mulțumească primarului de Ulmeni, Lucian Morar, pentru că în ultimii trei ani s-a dovedit a fi un partener stabil, corect și harnic, alături de care CJ Maramureș a putut să promoveze proiecte pe care mulți le credeau irealizabile și demult uitate.

”Modul în care a reușit să învie proiectul podului peste râul Someș, prin abnegație și determinare, este un exemplu la categoria ‘Așa DA!’ despre felul cum trebuie să procedeze orice primar, atunci când își dorește cu orice preț un proiect important pentru comunitatea din care provine.

În al doilea rând, doresc să felicit inițiativa de a premia, chiar dacă simbolic, întreg Consiliul Local Ulmeni și de a arăta recunoștință pentru susținerea continuă a proiectelor executivului. Consilierii locali din Ulmeni au înțeles să dezbrace haina politică în cadrul ședințelor de Consiliu Local, să voteze în interesul comunității și să susțină executivul primăriei. Rezultatele se văd, proiectele se desfășoară într-un ritm normal și finanțările continuă să vină pentru o comunitate în care domnește pacea și nu războiul politic”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

La rândul său, Lucian Morar a spus că a acordat diplome tuturor consilierilor locali pentru colaborarea ultimilor trei ani și jumătate.

”Cel mai important a fost proiectul podului peste Someș, la Ulmeni, iar Gabriel Zetea și Emil Ambruș sunt singurii reprezentanți ai administrației județene care au crezut în reușita noastră. Tocmai de aceea mi-am permis să îi declarăm, public, prietenii Ulmeniului, dar și ai Țării Codrului și Chioarului, ai locuitorilor de pe Valea Someșului, ai tuturor cetățenilor care vor beneficia de acest pod. Apreciem atenția deosebită pe care cei doi au avut-o pentru toate investițiile din Ulmeni și cred că ar merita să primească distincții din partea tuturor localităților din Maramureș, unde au intervenit și au luptat pentru realizarea proiectelor comunităților. Și am decis ca, la sfârșitul proiectului podului peste Someș, indiferent de funcțiile pe care le vor ocupa la acel moment Gabriel Zetea și Emil Ambruș, voi propune să fie numiți cetățeni de onoare ai orașului Ulmeni’, a explicat primarul Lucian Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More