Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un nou sediu de dezvoltare software la Cluj. 70 de locuri de muncă pentru I.T.-iști

0 748

În Cluj-Napoca s-a inaugurat noul sediu al Thomsons Online Benefits, companie britanică, furnizor de software.

Compania britanică Thomsons Online Benefits, furnizor de software, a inaugurat noul sediu din Cluj-Napoca, cu o suprafaţă de 2.200 de metri pătraţi, urmând să angajeze 70 de persoane până la sfârşitul anului, a declarat agenția de presă Mediafax.

Thomsons Online Benefits a fost înfiinţată în anul 2000 la Londra şi a deschis biroul din Cluj-Napoca în 2012. Compania mai are birouri în Londra, SUA şi Singapore, iar printre clienţii Thomsons Online Benefits se numără companii cum sunt Samsung, British Petroleum (BP) sau Cisco.

„Thomsons Online Benefits a inaugurat noul sediu din Cluj-Napoca al centrului tehnologic şi de operaţiuni, într-o clădire de birouri, pe o suprafaţă de 2.200 de metri pătraţi. Compania noastră asigură administrarea automată a pachetelor de beneficii – planuri de pensie, vacanţe, asigurări de viaţă, pachete sportive, bonusuri, pentru 2 milioane de persoane, din care 1,3 milioane de angajaţi, din 90 de ţări. Prin software-ul nostru de administrare a beneficiilor – Darwin, platforma online de beneficii nr.1 în lume, se reduc costurile pentru angajatori şi erorile umane. Ne propunem să schimbăm tot ceea ce înseamnă pachetele flexibile de beneficii şi programe de fidelizare a angajaţilor, iar continuarea dezvoltării în Cluj-Napoca este un pas fundamental pentru a ne îndeplini misiunea”, a spus Stephen Read, CEO-ul Thomsons Online Benefits.

Potrivit acestuia, în sediul din Cluj-Napoca al companiei lucrează 230 de persoane, iar până la sfârşitul anului urmează să mai fie angajate alte 70, numărul lor crescând şi în 2019.

La inaugurarea noului sediu a participat şi ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More