Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un nou spectacol de comedie la Dej, „Amantul înșelat” la Centrul Cultural „Arta”

0 294

Primăria Municipiului Dej organizează în data de 14 februarie la Centrul Cultural ”Arta” spectacolul de teatru ”Amantul înșelat”. O comedie a la Tarantino, care abordează lupta dintre doi bărbați pentru femeia care face parte din destinul amândurora.

Primăria Municipiului Dej organizează în data de 14 februarie la Centrul Cultural ”Arta” spectacolul de teatru ”Amantul înșelat”.

„Amantul înșelat”, de Orlin Diakov  este o comedie năucitoare, a la Tarantino, care abordează lupta dintre doi bărbați pentru FEMEIA care face parte din destinul amândurora. O întâlnire în parc între soț si amant și o oră de haz pe seama luptei fără scrupule dintre cei doi. Regula este că nu există reguli. Se iau ostateci, se leagă cu catușele de bancă, se îmbrâncesc, se împrietenesc, se îmbată… Ne regăsim mulți în aceste două personaje… chiar dacă nu recunoaștem acest lucru. Spectacolul a avut premiera la Stuttgart, a fost în turneu în Canada – Toronto, Ottawa, Montreal, s-a jucat în premieră mondială în Cuba, la Havana, la Nurnberg Stockolm, a  a avut peste 20 de reprezentații în România și a primit invitații din Spania, China, Mexic, Noua Zeelandă, S.U.A. și Australia.

Comedia jucată de Sorin Misirianțu și Ioan Isaiu, va începe de la ora 18 :00. Biletele pot fi cumpărate de la Centrul Cultural” Arta”, de luni până vineri între orele 08 :00- 16 :00, începând de astăzi, 6 februarie, până în ziua spectacolului. Prețul unui bilet este de 12 lei. Accesul în sala de spectacol va fi permis până la ora 17:50.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More