Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un pacient al Spitalului Turda a murit după ce a căzut pe scările de incendiu

0 66

spital-Turda

Un bărbat în vârstă de 55 de ani și-a găsit sfârșitul tocmai într-un spital. Internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Turda, bărbatul a decedat după ce a căzut pe scările exterioare de incendiu.

Potrivit cadrelor medicale, bărbatul suferea de o afecțiune psihică cronică, însă nu era în situația să trebuiască a fi supravegheat permanent.

Medicii și asistentele medicale spun că bărbatul își purta singur de grijă și chiar participa la activități de grădinărit.

„Pacientul în vârstă de 55 de ani a suferit un accident. Nu știu dacă a căzut de la înălțime sau a dat cu capul de scările de incendiu. Cert este ca a decedat. Era un pacient cu o afecțiune psihică cronică, dar nu era în stadiul în care trebuia supravegheat tot timpul. Eu sunt în concediu, dar am demarat o anchetă internă pentru a stabili cum a avut loc accidentul”, a declarat pentru ZiarulClujean.ro Vasile Grumaz, managerul Spitalului Turda.

O anchetă în acest caz au deschis și procurorii, care urmează să stabilească în urma anchetei cum a avut loc incidentul în care bărbatul a căzut pe scările de incendiu și dacă pentru acest accident poartă o parte din responsabilitate și cadrele medicale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More