Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un pacient al Spitalului Turda a murit după ce a căzut pe scările de incendiu

0 33

spital-Turda

Un bărbat în vârstă de 55 de ani și-a găsit sfârșitul tocmai într-un spital. Internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Turda, bărbatul a decedat după ce a căzut pe scările exterioare de incendiu.

Potrivit cadrelor medicale, bărbatul suferea de o afecțiune psihică cronică, însă nu era în situația să trebuiască a fi supravegheat permanent.

Medicii și asistentele medicale spun că bărbatul își purta singur de grijă și chiar participa la activități de grădinărit.

„Pacientul în vârstă de 55 de ani a suferit un accident. Nu știu dacă a căzut de la înălțime sau a dat cu capul de scările de incendiu. Cert este ca a decedat. Era un pacient cu o afecțiune psihică cronică, dar nu era în stadiul în care trebuia supravegheat tot timpul. Eu sunt în concediu, dar am demarat o anchetă internă pentru a stabili cum a avut loc accidentul”, a declarat pentru ZiarulClujean.ro Vasile Grumaz, managerul Spitalului Turda.

O anchetă în acest caz au deschis și procurorii, care urmează să stabilească în urma anchetei cum a avut loc incidentul în care bărbatul a căzut pe scările de incendiu și dacă pentru acest accident poartă o parte din responsabilitate și cadrele medicale.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.