Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un polițist cu care ne mândrim. A prins un tâlhar în timpul liber

0 108

furt-lant

Un poliţişt din cadrul I.P.J. Cluj, Secţia 2 Poliţie, aflat în timpul liber, a urmărit în fugă un tânăr şi l-a prins după ce ar fi sustras lănţişorul de la gâtul unei femei. Tânărul a fost reţinut 24 de ore pentru furt.

Ofiţerul de poliţie, aflat în  timpul liber pe strada Dâmboviţei, din Cluj-Napoca, a observat miercuri un tânăr de aproximativ 18-20 ani alergând pe stradă, iar la puţin timp a auzit o persoană de sex feminin strigând după ajutor, respectiv să prindă hoţul.

Poliţiştul a urmărit bărbatul, iar la intersecţia străzii Teleorman cu strada Ialomiţa a reuşit imobilizarea şi reţinerea acestuia până la sosirea forţelor de poliţie solicitate în sprijin.

Tânărul a fost fost identificat ca fiind un minor de 17 ani, din localitatea Vultureni, iar asupra sa a fost găsit un lănţişor din aur.

Bijuteria ar fi fost smulsă de la gâtul unei tinere de 22 de ani din judeţul Sibiu.

Tânărul de 17 ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar prejudiciul, în valoare de aproximativ 300 lei, a fost recuperat de către poliţişti.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More