Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Un polițist din Baia Mare și soția lui au sărit pe geam, după ce apartamentul le-a luat foc – VIDEO

0 485

Două persoane au ajuns noaptea trecută la spital, în urma unui incendiu care a cuprins un apartament de pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea din Baia Mare. Incendiul a fost sesizat puțin după miezul nopții, într-un apartament de la etajul al doilea al blocului de locuințe.

La fața locului au intervenit de urgență patru echipaje ale Detașamentului de Pompieri Baia Mare, dar și un echipaj medical de terapie intensivă mobilă SMURD.

Din câte se pare, proprietara apartamentului a sesizat prima incendiul și și-a anunțat soțul, care este polițist. Acesta a venit într-un suflet acasă, pentru a-și salva soția și bunurile, dar cei doi n-au mai putut ieși din locuință, astfel că au sărit pe geam de la etajul al doilea.

Alte 13 persoane, locatari în blocul respectiv au fost evacuate în condiții de siguranță de către pompieri.

Pe lângă cei doi proprietari ai apartamentului, care au sărit pe geam, un alt locatar, o persoană de 80 de ani, a fost transportată la spital cu stare de agitație. Din fericire, toți sunt în afara oricărui pericol.

Incendiul, provocat de o explozie, a fost lichidat în scurt timp de pompieri, înainte de a se extinde la celelalte apartamente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More