Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un polițist din Cluj cere să fie eutanasiat de Ziua Națională a României

3 344
sever legian protest politist
Foto: citynews.ro

Formă drastică de protest a unui polițist din Cluj. După ce mai multe zile a făcut greva foamei, acum polițistul cere să fie eutanasiat chiar de Ziua Națională a României.

Nemulțumit că nu a fost recompensat în niciun mod de către superiori pentru că și-a pus viața în pericol în timpul unei misiuni, un agent de poliție din Cluj a solicitat autorităților să fie eutanasiat de 1 Decembrie.

Polițistul spune că în iulie 2009 i-a fost pusă viața în pericol după ce a fost tăiat cu cuțitul în timpul unei misiuni de intervenție într-o altercație. De cinci ani de când a avut loc evenimentul, Sever Legian a făcut numeroase demersuri prin care cerea să fie recompensat pentru gestul lui.

După numeroase memorii trimise la Președinție, Guvern, Primul Ministru, Parlament și, mai ales, la Ministerul Afacerilor Interne, Sever Legian a trecut la alte forme de protest. A stat ore în șir în fața IPJ Cluj și în fața sediului MAI, a făcut greva foamei, iar acum cere să fie eutanasiat.

 


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More