Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un polițist din Cluj s-a ales cu un picior rupt, după ce a fost prins în pat cu nevasta altuia. Șefii l-au avansat!

0 190

Un agent de poliție din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj s-a ales cu un picior rupt. Nu, nu l-a bătut nimeni! A sărit pe geam, de la etajul 1, după ce s-a culcat cu soția unui bărbat. Bărbatul înșelat și-a prins nevasta în pat cu polițistul, iar de frică omul legii a sărit pe geam. După toată scena, agentul cu pricina a fost avansat în grad.

Polițistul de la IPJ Cluj, căruia nu îi vom da numele și asta pentru că evenimentul ține de viața lui privată, a fost în concediu medical. Incidentul a avut loc anul trecut, dar gurile rele spun că după dovada de „bărbăție” și săritul pe geam de la etajul 1, agentul a fost avansat în acest an pentru „merite deosebite”.

„Ăsta o fost avansat în grad pentru că o avut bărbăția de a sări pe geam de teamă. Hai să mergem toți la femei măritate, să ne rupem picioarele și poate ne fac șefii eroi. Mi-e scârbă de sistemul ăsta. Merite deosebite pentru că are un tată …. să spunem deosebit”, precizează un polițist pentru ZiarulClujean.ro.

Și este adevărat, polițistul, confirma reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, a fost avansat. Polițistul „pasăre” este acum Agent Șef Adjunct.

„Precizăm că, toate propunerile formulate de şefii nemijlociţi privind avansarea în grad profesional a poliţiştilor înaintea îndeplinirii stagiului minim sunt analizate în cadrul Consiliului de conducere a inspectoratului – format din conducerea inspectoratului, şefii structurilor din aparatul judeţean şi şefii subunităţilor de poliţie, cu participarea reprezentanţilor Corpului Naţional al Poliţiştilor şi a sindicatelor reprezentative la nivelul inspectoratului.

În aceste condiţii a fost analizată şi propunerea avansării în gradul profesional următor a poliţistului la care faceţi referire”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj într-un răspuns trimis la solicitarea sursei citate.

Colegii polițistului în cauză spun că acesta și-a primit avansarea în grad pe merite adevărate, nu închipuite. Cât despre incidentul în urma căruia și-a rupt un picior, aceștia mai spun că „toți suntem oameni”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More