Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un polițist din Sîngeorz-Băi s-a împușcat în cap chiar în sediul poliției

0 116

politia sangeorz-bai

Un agent din cadrul biroului de Investigații Criminale al poliției din Sîngeorz-Băi s-a împușcat în cap miercuri seară, chiar în sediul poliției. Motivul pentru care s-a decis să-și încheie socotelile cu viața este, se pare, o boală incurabilă a soției.

Viorel Fontul era angajat la poliția din Sîngeorz-Băi de peste 20 de ani. Colegii de serviciu ai acestuia spun că bărbatul în vârstă de 53 de ani nu a dat niciun semn în ultima perioadă că ar suferi vreo problemă sau că era măcinat psihic. Cu toate acestea, miercuri seara, Viorel Fontul a fost găsit mort într-o mașină aflată în garajul secției de poliție. Acesta s-a împușcat în cap cu arma din dotare.

Apropiații bărbatului spun că acesta era extrem de afectat de faptul că soția lui a fost diagnosticată cu o boală incurabilă și pun sinuciderea pe seama acestui fapt.

„În acest an a fost testat psihologic de două ori în februarie şi octombrie, iar rezultatele nu au arătat că ar fi avut probleme de natură psihologică. Nu ştim nimic despre existenţa unui bilet”, a declarat reprezentantul IPJ Bistriţa-Năsăud Oana Andreica.

„Am locuit cu el pe aceeaşi scară. Nu pot să cred aşa ceva. Nu m-aş fi aşteptat nici într-o mie de ani să facă aşa ceva. Nu a avut niciodată probleme de nicio natură. Era foarte aştezat şi la locul lui, o fire pozitivă. M-aş fi aşteptat de la oricine altcineva la un asemenea gest numai de la el nu”, a declarat pentru Adevărul primarul oraşului Sîngeorz-Băi, Roland Venig.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More