Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Un primar maramureșean refuză pensia specială

2 622

Primarul unei localități maramureșene a declarat că refuză pensia specială, considerând că acest privilegiu este o nedreptate la adresa cetățenilor.

Primarul localității Ulmeni, județul Maramureș, Morar Lucian, primar PMP, a declarat, conform adevărul.ro, că refuză pensia specială. El consideră că acest privilegiu este „imoral, incorect și nedrept“ față de cei care au lucrat o viață întreagă.

De asemenea el îndeamnă ca toți primarii și parlamentarii să-i urmeze gestul căci privilegiile trebuie lăsate la o parte, iar principiul contributivității este cel ce trebuie luat în considerare.

„Sunt primul primar din ţară care nu doreşte această pensie specială. Consider că este imoral, incorect şi nedrept ca noi, aleşii locali, să beneficiem de ele. Sunt foarte mulţi pensionari care au muncit o viaţă întreagă, în condiţii grele, iar acum au pensii de sub 1.000 de lei. Consider că trebuie să se ia în considerare principiul contributivităţii şi să lăsăm la o parte privilegiile. Cred că toţi primarii şi parlamentarii ar trebui să facă la fel. Dacă va spune Curtea Constituţională că legea este în regulă, în secunda a doua mă voi duce la notar şi voi semna o declaraţie notarială, prin care anunţ că renunţ la acest privilegiu. Voi pune această declaraţie notarială într-un plic şi o voi trimite la Casa Naţională de Pensii” ar fi declarat acesta pentru axanews.ro

Citeste mai mult: adev.ro/pcbnke

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anonim spune

    Nu pot sa cred .ca este cineva cu o mentalitate .ca a mea .Felicitari

  2. Gabi spune

    Felicitări asa ceva nu credeam sa aud vreodată. Toți aleși ar trebui sa se gândească asa

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More