Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un sălăjean a murit în spital. Doctorița se scuză: ”N-am avut inspirație divină” – VIDEO

3 1.127

medic zalau malpraxis

Caz extrem de grav la spitalul din Zalău, unde un bărbat de 70 de ani a murit din cauza unei pneumonii, medicii tratându-l cu pastile pentru probleme la inimă.

Bărbatul suferise în urmă cu o jumătate de an o operație de bypass, una reușită și fără probleme ulterioare. La șase luni distanță, bărbatul s-a prezentat la spitalul din Șimleul Silvaniei cu simptomele unei răceli, fiind diagnosticat cu pneumonie și tratat ca atare cu antibiotice.

Medicii de la Șimleul Silvaniei l-au transferat însă pe bătrân la Zalău, pentru a primi o mai bună îngrijire de specialitate, având în vedere problemele cardiace ale bărbatului. Însă aici tratamentul s-a schimbat.

Șefa secției de Cardiologie de la Zalău, Minodora Bogdan, a întrerupt tratamentul cu antibiotice al bărbatului pentru pneumonia de care suferea și a prescris un tratament cu pastile pentru inimă.

Fără tratamentul cu antibiotice, bătrânul s-a stins pe patul de spital din Zalău câteva zile mai târziu.

Fiul bărbatului o acuză pe șefa secției de Cardiologie a spitalului din Zalău de malpraxis și a depus plângeri atât la spital cât și la Parchetul din Sălaj și Colegiul Medicilor.

”Aici am certificatul constatator al decesului, unde la punctul c), cauza decesului – Pneumonie lombară dreapta, deci asta-i cauza decesului și taică-meu a fost tratat de cu totul altceva: CMD aorta pasa coroniană, nu de pneumonie lombară. Deci n-a fost tratat de pneumonie”, spune îndurerat fiul pacientului.

De cealaltă parte, Minodora Bogdan vine cu o explicație halucinantă pentru faptul că acțiunile sale au dus la moartea bărbatului: ”I-am spus și domnului că n-am avut inspirație, dar n-am avut inspirație divină, la asta m-am referit. Suntem oameni, nu Dumnezei. Regret, mă declar nevinovată în fața lui Dumnezeu și în fața mea.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. o fiinta umana spune

    este jalnic ce sa intimplat nu stiu de ce manegerul spitalului colegiul de etica sau alte organe competente nu au luat masuri daca fiecare om ar lua atitudine nu am fi tratati de asemenea doctori care trateaza ca nu au inspiratie ,ca dupa acea divinitatea e devina,dar de ce are spitalu aparate cine sa le foloseasca de ce nu sia facut meseria cu profesionalism cine a oprito divinitatea dc a oprit tratamentul cu antibiotic pe ce sa bazat daca ia facut analize superficiale este fff revoltator

  2. Miruna Nicorici spune

    Din ceea ce a declarat domnul Pavel reiese ca doamna doctor este o „criminala” si neprofesionista de prima clasa, insa tin sa contrazic ferm ca nu este adevarat. Inteleg suferinta domnului Pavel Tresca, insa nu inteleg ce castiga daca defaimeaza un doctor care colaboreaza mari somnitati medicale si centre universitare din tara, sau daca nu ai studii medicale, nu te pronunta bazandu-te pe Google sau pe anatomia de clasa a 11-a, si este dureros faptul ca se spun si minciuni grosolane. Nu prea stim sa apreciem ceea ce avem, mai mult, le si dam in cap daca se poate in loc sa ii sustinem. Nu s-a intamplat asa cum a declarat domnul si acesta afirmatie este sustinuta de informatii din surse sigure.

  3. o fiinta umana spune

    doamna miruna nicorici cred ca esti din interior sau poate esti chiar persoana in cauza cum adica sti din surse sigure ca ia recunoaste pe post ca daca ai facea film pacientul traia,cine a oprito sasi faca datoria, cine a oprito sa verifice pe ce baza sa administrat antibioticu de la simleu,cine a oprito in data de 15.08.2014 sai faca investigati daca a vazut ca starea bolnavului s-a agravat.vb despre ce a facut si despre ce na facut vb de profesionalism de acea sint aparate in spital sa le folosim de acea sint specialisti sa colaborezi cu ei,vb despre viata unui om sintem oameni nu sintem cobai si vrem sa fim luati in serios dar dupa cum reiese de la dumniavostra doamna nicorici asa este sistemul se scoate unul pe altul asa va fi si concluziile comisiei de etica si colegiul medicilor vor scoate basma curata indiferent ca pe post a vazuto o natinue intreaga ce adeclarat oameni buni sintem fiinte umane si sintem egali in drepturi statul roman de acea a scoliti pe ea sau pe dumniavostra pt a fva face meseria cu profesionalism nu daca ai sau nu inspiratie daca al bagi in siama pe un coleg sau nu. este un semnal de alarma.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More