Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Un scandalagiu a ajuns la Spitalul Municipal Dej. Ar fi agresat un bărbat

0 50

someseanul-politia Dej (1)

Aseară, în jurul orei 19:00, un bărbat de 65 de ani din Urişor a sesizat Poliţia prin SNAU 112, reclamând că ar fi fost agresat de un bărbat pe strada Bistriţei din municipiul Dej.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că agresorul era agitat, acesta refuzând să se legitimeze şi să dea relaţii cu privire la cele întâmplate. Bărbatul a fost încătuşat şi condus la sediul poliţiei, unde a continuat să se manifeste violent.

Având în vedere starea de agitaţie a bărbatului, s-a solicitat transportarea acestuia la Centrul de Primiri Urgenţe Dej, unde a fost diagnosticat de medici cu „agitaţie psiho-motorie şi escoriaţie zigomatică dreapta”. Acesta a fost internat  la secţia de psihiatrie a Spitalului Municipal Dej.

Bărbatul de 33 de ani, din judeţul Bistriţa, a fost sancţionat contravenţional conform art. 2 pct. 1 din Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a identifica toate circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More