Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un senator clujean părăsește barca PSD. Automat i s-a cerut și plecarea din Senat

0 353

Barca PSD Cluj s-a trezit cu un om în minus. În mod direct, conducerea PSD Cluj, a cerut și demisia din Senat a dezertorului căci „gestul lui nu este unul corect”.

Senatorul Vasile Ilea a demisionat, joi, din PSD, iar preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, i-a solicitat acestuia să demisioneze şi din Senat.

„Astăzi şi-a dat demisia din calitatea de membru al PSD şi, având în vedere acest aspect, şi faptul că a fost ales senator pe listele PSD, îi solicit demisia din Senat. Consider că gestul lui nu este unul corect faţă de PSD şi că, dacă ar avea onoare, ar demisiona din Senat”, a afirmat Horia Nasra.

Vasile Ilea a fost înlocuit în funcţia de preşedinte interimar al PSD Cluj-Napoca. „Motivele lui nu au fost legate de activitatea organizaţiei judeţene. În urma demisiei lui, noul preşedinte interimar al organizaţiei municipale este liderul de grup al consilierilor locali, domnul Dan Morar”, a mai spus Horia Nasra.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More