Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un service auto s-a făcut scrum azi noapte lângă Bistrița – FOTO/VIDEO

0 192

incendiu service auto bistrita-1

Mai multe autospeciale cu apă și spumă ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud au intervenit noaptea trecută la un incendiu uriaș izbucnit la un service auto situat între localitățile Unirea și Livezile.

Mai bine de două ore s-au chinuit pompierii să stingă flăcările uriașe, care s-au ridicat până la 10 metri și au putut fi văzute și de la un kilometru distanță.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un scurt circuit în podul clădirii. Acoperișul din lemn a luat foc, flăcările extinzându-se apoi și la hala în care se făceau reparațiile mașinilor. Trei autoturisme s-au făcut scrum, alte patru mașini fiind salvate în ultima clipă de către angajații service-ului.

Dacă inițial la fața locului au intervenit patru autospeciale cu apă și spumă ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, până la finalul intervenției numărul acestora a crescut la șapte.

Proprietarul afacerii spune că a investit 100.000 de euro în service-ul auto, dar că nu a apucat încă să-și facă asigurare, deoarece mai avea ceva acte de finalizat.

În această dimineață, profitând de lumina zilei, pompierii s-au întors la locul incendiului pentru a investiga cauzele producerii acestuia. În anchetă sunt implicați și polițiștii, care vor finaliza cercetările.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More