Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un șofer care a părăsit locul unui accident cu victime și un hoț, încarcerați la Penitenciarul Gherla

0 168

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii și a celor care se sustrag urmăririi penale.

Astfel, au fost depistate două persoane pe numele cărora erau emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

A fost depistat un bărbat, de 32 de ani, din Cluj-Napoca, pe numele căruia Judecătoria Cluj-Napoca a emis un mandat de executare a unei pedepse de 5 ani și 10 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de părăsire a locului accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție și vătămare corporală din culpă.

De asemenea, a fost depistat un bărbat, de 24 de ani, din Cluj-Napoca, pe numele căruia era emis un mandat de executare a unei pedepse de 3 ani și 2 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cei doi au fost încarcerați la penitenciarul Gherla.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More